skip to Main Content

3 päivää sitten

Walkers

"Walkers tarjosi minulle paitsi halpaa evästä, myös turvallisen ja lämpimän ympäristön, jossa sain kasvukipuilla rauhassa, mutta ohjatusti ja välittäen.” Näin kuvaa Onni, joka tuli Helsingin Walkers-Talon kävijäksi alun perin 12-vuotiaana, ja toimii nyt 21-vuotiaana yhtenä Walkersin vapaaehtoistyöntekijöistä. Lue Onnin tarina Allianssin sivuilta: www.alli.fi/mahdollisuuksiaNuorisotyö tarjoaa #mahdollisuuksia tulla kohdatuksi: “Jo lapsena koin olevani outo. Liian suuri mahtuakseni keskusteluun mukaan, liian pieni näkyäkseni toisten silmissä. Tämä erilaisuuden tunne muuttui myöhemmin yksinäisyydeksi, vaikka haalinkin paljon kavereita ja tuttavia ympärilleni. Ensimmäiset aidosti minusta kiinnostuneet perheen ulkopuoliset aikuiset elämässäni löytyivät Walkers-talolta. Walkers tarjosi minulle paitsi halpaa evästä, myös turvallisen ja lämpimän ympäristön, jossa sain kasvukipuilla rauhassa, mutta ohjatusti ja välittäen.” - Onni, Aseman Lapset ry

Lue lisää Onnin kokemuksista 👉 www.alli.fi/mahdollisuuksia

#mahdollisuuksia-kampanjassa nostamme esiin nuorisojärjestöissä toimivien nuorten Veikkaus-voittovaroilla saamia mahdollisuuksia.

#nuorisotyönviikko
... Näytä enemmänNäytä vähemmän

avaa Facebookissa
·jaa

5 päivää sitten

Walkers

Tässä ovat Säkylä-Köyliön seurakunnan Walkers-toimintavastaava Kimmo Koivisto "seitsemän Wapariveljeksensä" kanssa punaisine ruusuineen ilosurujuhlassa. Walkers Säkylä täytti eilen 20 vuotta ja laittoi illan päätteeksi lapun luukulle. Viimeiseen kahvilailtaan pukeuduttiin eri vuosien Walkers-työasukuoseihin. Ennen kahvilan avaamista palattiin hetkeksi pääosin hykerryttäviin muistoihin, joita tällä toiminassa mukana olleella herraseurueella oli moneen lähtöön satakuntalaisesta Walkers-toiminnasta ja sen piirissä olleista ihmisistä. Myöhemmin näiden karvaisten kaverien seuraan liittyi myös ainakin yksi Waparina toiminut kauniimman sukupuolen edustaja.

Kahvilaan tulvi illemalla paikallista nuorisoa runsaasti, saapuen kyläraittia pitkin pääosin erilaisilla mopedeilla ja fillareilla. Monet teineistä kävivät kiittämässä ja jotkut halaamassakin kahvilaväkeä. Niin henkilökuntaa kuin nuoria kestittiin pramiaalla kakulla, pihagrillissä tirisevillä makkaroilla, kahvilla ja tietysti hyvillä, turvallisilla ja silmin nähden odotetuilla kohtaamisilla. Haikeuttakin oli havaittavissa. Tiedustelipa eräs nuorukainen Kimmolta: "Miltä nyt tuntuu?"- Kun tähän ei oikein tullut vastausta - "Varmaan tyhjältä, ymmärtäähän tuon."

Walkers toimi perjantai-iltaisin kunnan nuorisotilassa alusta lähtien. Toiminnan käynnistäjänäkin ollut Kimmo lupasi, että perjantai-iltojen varalle on nuorille tulossa jotain jatkoa loppuvuodeksi yhdessä kunnan työntekijän kanssa, tosin harvempaan tahtiin. Suuri lähitulevaisuuden haave on uusi, pieni ja viihtyisä kohtamispaikka aivan kylän keskeltä - tähän innoitus ja malli löytyi taannoisen Oulun Walkersiin tutustumisen yhteydessä.

Walkers-toiminnan päättäminen Säkylässä oli pitkän prosessin tulos. Annamme ison käden kiitokset Säkylän muutamalle sitkeälle liekinkantajalle. Erityiskiitos menee Jussi Kaupille lähes 20 vuoden waparoinnista. Tällä raamikkaalla Säkylän "Arjen Enkelinäkin" aiheesta palkitulla miehellä on mahtava Suuri Sydän.
... Näytä enemmänNäytä vähemmän

avaa Facebookissa
·jaa

7 päivää sitten

Walkers

Walkers Suomen toimintavastaavat kokoontuivat kaksi päiväisessä edustajistossa Kauhajoella. Todettava on, jotta onpa tuossa eri mainio porukka - täynnä tarmoa, intoa, yhteisiä arvoja ja yhteinen suunta eteenpäin kohtaamisten tiellä. Kävimmepä vielä saamassa samansieluisia elämäneväitä Nummijärvellä julumetuntuvalla, jossa tapasimme viisaan ukon - ruuhinevan jeeromin, joka suolle on menny tupia rakentelemaan... niidenkin tarkoitus on tuoda ihmisiä yhteen ja kohdata toisiaan 💙 ... Näytä enemmänNäytä vähemmän

avaa Facebookissa
·jaa

Back To Top