skip to Main Content

PAITA PAREMPAAN HUOMISEEN #parempaanhuomiseen

Miltä parempi huominen sinusta näyttää? Suunnittele siistein t-paita ikinä, voita tonni ja pääse päiväksi mainostoimistoon.


Aseman Lapset ja Sinebrychoff yhdessä toteuttavat 13–17-vuotiaille suunnatun Paita parempaan huomiseen -t-paitakilpailun. Suunnittele paita ja nappaa palkinto. Tyyli on vapaa. Miltä sinun parempi huominen näyttää? Kolmen parhaan paidan suunnittelijat voittavat kukin 1 000 € ja pääsevät päiväksi Helsinkiin mainostoimisto hasan & partnersille viimeistelemään paidan alan huippuammattilaisen kanssa. Kolme parasta paitaa laitetaan myös myyntiin verkkokauppaan, ja tuotto lahjoitetaan Aseman Lasten hyväksi. Ole nopea, kilpailuaika on 1.4. – 19.5.2019. T-paitaskaban tukijoina ovat mukana nyrkkeilijä Eva Wahlström ja YouTube-tähdet Seksikäs Suklaa ja Dosdela.


Osallistua voit monella tapaa

Tule mukaan paikan päälle WorkShop-tapahtumaan Helsingin Walkers-talolle 10.4. klo 15-17 tai 23.4. klo 15-17 tai Walkers-bussille Espooseen 12.4. klo 16-18 (Espoon keskus, kauppakeskus Espoontori) ja suunnittele paitasi ammattilaisen tuella. Voit myös kävellä lähimpään Walkersiin tai osallistua kilpailuun vaikka kotisohvalta käsin. Materiaalit osallistumiseen saat lähimmästä Walkersista tai tulostettua täältä (pdf). Suunnitelmasi lisäksi muista liittää mukaan lyhyt tarina tai kuvaus työstäsi. Oma työsi lyhyen tarinan kera voit palauttaa johonkin seuraavista:

1. Vie työsi lähimpään Walkersiin, tai

2. Nappaa työstäsi kuva ja lähetä se eteenpäin sivun alalaidan lomakkeella, tai

3. Postita työ ja tarina osoitteeseen:

#parempaanhuomiseen hasan & partners Pursimiehenkatu B 29–31 00150 Helsinki

Kilpailutyöt arvostelee ammattilaisraati, johon kuuluvat: – Marja-Liisa Weckström, Sinebrychoff – Christian Wentzel, Aseman Lapset ry – Björn Weckström, kuvanveistäjä ja korutaiteilija – Seksikäs Suklaa & Dosdela, Youtube-vaikuttajat – Eva Wahlström, nyrkkeilijä – Mikko Juhola, hasan & partners


Walkers WorkShop -tapahtumat

Haluatko suunnitella kilpailutyösi ammattilaisen tuella? Työpajoja järjestetään Helsingin Walkersissa (Simonkatu 1–3, vanhan linja-autoaseman Forumin puoleinen pääty, käynti Narinkkatorin puolelta) ke 10.4. klo 15-17  ja ti 23.4. klo 15-17 Lisäksi työpaja järjestetään Walkers-bussissa Espoossa pe 12.4. klo 16-18 (Espoon keskus, kauppakeskus Espoontori). Tsekkaa osallistumisohjeet ja parhaimmat vinkit paidantekoon. Kilpailun säännöt löytyvät täältä.

Tule mukaan – tehdään huomisesta parempi paita kerrallaan.  #parempaanhuomiseen


Ilmoita työsi mukaan skabaan tällä lomakkeella

Säästäthän alkuperäisen työsi hyvin. Sitä saatetaan tarvita, mikäli työsi pääsee finaaliin.  Kilpailun säännöt löytyvät täältä.

Voit lähettää työsi myös sähköpostilla osoitteeseen parempaanhuomiseen@hasanpartners.fi tai palauttaa sen lähimpään Walkersiin.

Back To Top