skip to Main Content

PAULIG 

Paulig, suomalainen kahvinpaahtaja on Aseman Lapset ry:n Walkers-toiminnan pitkäaikaisin ystävä yritysmaailmasta. Kuten tunnettua, kahvi yhdistää suomalaisia luontevalla ja virkistävällä tavalla. Pauligin ansiosta meillä on hyvin nuorisoystävälliset hinnat ja aina tarjolla hyvää kahvia, sufeeta, kahavia, kaffea… mitä nimeä tästä rakkaasta lapsesta nyt sitten milläkin puolella Suomea käytetään.

Näin Pauligin asiakaspalvelukoordinaattori Marjo Jääskeläinen kertoo yhteistyöstämme:

”Paulig on lahjoittanut kahvit kaikkiin Suomen Walkers-kahviloihin vuodesta 1999 alkaen. Lisäksi koulutamme kahviloiden työntekijät valmistamaan tuotteistamme hyvää kahvia.

Yhteistyön perustana on ollut koko ajan se, että Aseman Lapset ry on aidosti nuorten asialla. Paulig haluaa olla mukana tarjoamassa nuorille turvallisen paikan, jossa he voivat tavata ikätovereitaan, mutta myös välittäviä aikuisia kahvikupin ääressä.”

Walkers-yhteistyö on tärkeä osa Pauligin yhteiskuntavastuutoimintaa, josta voit lukea lisää Pauligin sivuilta www.paulig.fi/vastuullisuus


SINEBRYCHOFF

Sinebrychoff oy on Walkers-toiminnan pitkäaikainen kanssakulkija.

Sinebrychoff on tarjonnut  Walkerseille virvoitusjuomat ja avustanut valtakunnallista toimintaa, etenkin vapaaehtoisten rekrytointia ja koulutusta, vuosittaisella tukisummalla jo vuodesta 2005 lähtien.

”Yhteisenä tavoitteenamme on mahdollistaa nuorten hyviä kohtaamisia niin Suomessa syntyneiden kuin tänne muualta muuttaneiden kesken sekä lisätä turvallisten aikuisten läsnäoloa nuorten arjessa”, kertoo viestintä- ja yhteiskuntavastuujohtaja Marja-Liisa Weckström.

Walkers-yhteistyö on osa Sinebrychoffin yhteiskuntavastuuta, josta voit lukea lisää Sinebrychoffin nettisivuilta www.sinebrychoff.fi/vastuullisuus.


OPETUS- JA KULTTUURIMINISTERIÖ & STEA

Valtakunnallinen Walkers-toiminta on saanut vuodesta 2010 lähtien opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) yleisavustusta. Lisäksi ensimmäinen Walkers-auto hankittiin OKM:n investointivustuksella 2015, toinen autoista hankittiin OKM:n myöntämällä kaksivuotisella Walkers on Wheels -hankerahoituksella (2017–2019). Hankerahoituksesta katetaan myös toimintaa koordinoivan työntekijän palkka.

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA rahoittaa Walkers-bussin toiminnan kokonaisuudessaan.


SUOMEN LIONS-LIITTO

Aseman Lapset ry oli yksi keräyskumppaneista Suomen Lions-liiton Punainen Sulka -keräyksessä vuonna 2017. Keräystuotoilla hankittiin kolmas Walkers-auto ja loput tuotoista ohjattiin valtakunnallisen Walkers-toiminnan kehittämiseen. Lions-liitto on tukenut Aseman Lapset ry:n toimintaa myös erilaisilla paikallisyhdistysten keräyksillä ja tempauksilla.


CORELLIA 

Helsinkiläinen web-suunnitteluun ja kouluttamiseen erikoistunut Corellia on toteuttanut lukuisia luovia projekteja Walkesille pro bono -työnä. Muun muassa kaikkien Wautojen teippaukset, Walkers-logot sekä viimeisimpänä nämä nettisivut ovat syntyneet Corellian design-velhon Sampo Korkeilan käsissä. Tästä pääset lukemaan Sampon blogikirjoituksen Walkers-auto Ilveksen ajaoneuvoteippausten toteutuksesta: Corellia mukana nuorisotyössä.

Back To Top