skip to Main Content

PAULIG 

Kahvipaahtimo Paulig on Aseman Lapset ry:n Walkers-toiminnan pitkäaikaisin yhteistyökumppani yritysmaailmasta. Paulig mahdollistaa nuorisoystävälliset kahvihinnat Walkers-kohtaamispaikoissa.

Pauligin asiakaspalvelukoordinaattori Marjo Jääskeläinen:

”Paulig on lahjoittanut kahvit kaikkiin Suomen Walkers-kahviloihin vuodesta 1999 alkaen. Lisäksi koulutamme kahviloiden työntekijät valmistamaan tuotteistamme hyvää kahvia.

Yhteistyön perustana on ollut koko ajan se, että Aseman Lapset ry on aidosti nuorten asialla. Paulig haluaa olla mukana tarjoamassa nuorille turvallisen paikan, jossa he voivat tavata ikätovereitaan, mutta myös välittäviä aikuisia kahvikupin ääressä.”

Walkers-yhteistyö on tärkeä osa Pauligin yhteiskuntavastuutoimintaa. Voit lukea aiheesta lisää sivulta www.paulig.fi/vastuullisuus


SINEBRYCHOFF

Sinebrychoff oy on Walkers-toiminnan pitkäaikainen kanssakulkija.

Sinebrychoff on tarjonnut  Walkerseille virvoitusjuomat ja avustanut valtakunnallista toimintaa vuosittaisella tukisummalla jo vuodesta 2005 lähtien. Tukisumma on muun muassa kohdennettu Walkers-vapaaehtoisten rekrytointiin ja koulutukseen.

”Yhteisenä tavoitteenamme on mahdollistaa nuorten hyviä kohtaamisia niin Suomessa syntyneiden kuin tänne muualta muuttaneiden kesken sekä lisätä turvallisten aikuisten läsnäoloa nuorten arjessa”, kertoo Sinebrychoffin viestintä- ja yhteiskuntavastuujohtaja Marja-Liisa Weckström.

Walkers-yhteistyö on osa Sinebrychoffin yhteiskuntavastuuta, josta voit lukea lisää Sinebrychoffin verkkosivulta www.sinebrychoff.fi/vastuullisuus.


OPETUS- JA KULTTUURIMINISTERIÖ & STEA

Valtakunnallinen Walkers-toiminta on saanut vuodesta 2010 lähtien opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) yleisavustusta. Lisäksi ensimmäinen Walkers-auto hankittiin OKM:n investointivustuksella 2015 ja toinen hankittiin OKM:n myöntämällä kaksivuotisella Walkers on Wheels -hankerahoituksella (2017–2019). Hankerahoituksesta katetaan myös toimintaa koordinoivan työntekijän palkka.

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA rahoittaa Walkers-bussin toiminnan kokonaisuudessaan.


SUOMEN LIONS-LIITTO

Aseman Lapset ry oli yksi keräyskumppaneista Suomen Lions-liiton Punainen Sulka -keräyksessä vuonna 2017. Keräystuotoilla hankittiin kolmas Walkers-auto ja loput tuotoista ohjattiin valtakunnallisen Walkers-toiminnan kehittämiseen. Lions-liitto on tukenut Aseman Lapset ry:n toimintaa myös erilaisilla paikallisyhdistysten keräyksillä ja tempauksilla.


CORELLIA 

Helsinkiläinen web-suunnitteluun ja kouluttamiseen erikoistunut Corellia on toteuttanut lukuisia luovia projekteja Walkersille Pro bono-työnä. Muun muassa kaikkien Wautojen teippaukset, Walkers-logot sekä viimeisimpänä Walkers-verkkosivumme ovat syntyneet Corellian Sampo Korkeilan käsissä. Lue Sampon blogikirjoitus Walkers-auto Ilveksen ajaoneuvoteippausten toteutuksesta: Corellia mukana nuorisotyössä.

Back To Top